GORINCHEM

GORINCHEM

GORINCHEM

Het jongerenwerk in de gemeente Gorinchem is zowel binnen als buiten actief. Buiten kun je de jongerenwerker tegenkomen op straat bijv. bij het winkelcentrum, trapveldjes en bij de hangplekken.

Het werk van Bendr. in Gorinchem is voor jongeren van 10 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je kunt bij ons terecht voor gratis en vrijblijvende informatie en advies. We denken met je mee en bepalen samen met jou wat je het beste kunt doen.

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijzen wij je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via de Whatsapp, sms, mail of bel ons. We kunnen ook altijd persoonlijk met je afspreken.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Daniël

Teamleider

Daniël Korver is een jongerenwerker in de kern Gorinchem en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Daniël wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Daniël? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Nienke

Jongerenwerker

Nienke Fousert-Leendertse is een meiden- en jongerenwerker in de kern Gorinchem en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Nienke wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Nienke? Neem dan via een van de volgende manieren contact met haar op:

Tarek

Jongerenwerker

Tarek Gallab is een jongerenwerker in de kern Gorinchem (Gildenwijk, Stalkaarsen) en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Tarek wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Tarek? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Jeroen

Jongerenwerker

Jeroen Schotting is een jongerenwerker in de kern Gorichem (Oost, Dalem) en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Jeroen wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Jeroen? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Anne

Jongerenwerker

Anne Gouw is een jongerenwerker in de kern Gorinchem (Haarwijk, Lingewijk, Binnenstad) en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Anne wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Anne? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Meer informatie

Zit je ergens mee, of heb je een vraag?

Adres
Grote Haarsekade 120
4205VL Gorinchem

Heb je vragen over bepaalde thema’s?

Wij geven je uitleg over verschillende thema’s zoals je gezondheid, sex, geld en drugs.