KRIMPENERWAARD

KRIMPENERWAARD

KRIMPENERWAARD

Wij willen jou bewust maken van je eigen talenten en capaciteiten en je helpen die te benutten om je te ontwikkelen tot zelfredzame volwassenen.

Het werk van Bendr. in de Krimpenerwaard is voor jongeren van 10 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je kunt bij ons terecht voor gratis en vrijblijvende informatie en advies. We denken met je mee en bepalen samen met jou wat je het beste kunt doen.

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijzen wij je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via de Whatsapp, sms, mail of bel ons. We kunnen ook altijd persoonlijk met je afspreken.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Remon

Jongerenwerker

Remon Freeke is een jongerenwerker in de kern Krimpenerwaard en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Remon wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Remon? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Wouter

Jongerenwerker

Wouter Reineveld is een jongerenwerker in de kern Krimpenerwaard en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Wouter wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Wouter? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Ilona

Jongerenwerker

Ilona van Elswijk is een jongerenwerker in de kern Krimpenerwaard en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Ilona wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Ilona? Neem dan via een van de volgende manieren contact met haar op:

André

Jongerenwerker

André Kuipers is een jongerenwerker in de kern Krimpenerwaard en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je André wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met André? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Moniek

Jongerenwerker

Moniek Boom is een jongerenwerker in de kern Krimpenerwaard en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Moniek wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Moniek? Neem dan via een van de volgende manieren contact met haar op:

Daniël

Coördinator

Daniël Korver is een jongerenwerker in de kern Krimpenerwaard (en Gorinchem) en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Daniël wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Daniël? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Said

Jongerenwerker

Said Adda is een jongerenwerker in de Krimpenerwaard en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Said wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Said? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Contact

Heb je vragen over bepaalde thema’s?

Wij geven je uitleg over verschillende thema’s zoals je gezondheid, sex, geld en drugs.