PIJNACKER

NOOTDORP

In Pijnacker-Nootdorp zijn wij actief op straat, kennen wij de jongeren, zijn aanspreekbaar en herkenbaar in de wijken aanwezig.

Het werk van Bendr. in Pijnacker-Nootdorp is voor jongeren van 10 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je kunt bij ons terecht voor gratis en vrijblijvende informatie en advies. We denken met je mee en bepalen samen met jou wat je het beste kunt doen.

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijzen wij je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via de Whatsapp, sms, mail of bel ons. We kunnen ook altijd persoonlijk met je afspreken.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Aukje

Jongerenwerker

Aukje van der Veen is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Aukje wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Aukje? Neem dan via een van de volgende manieren contact met haar op:

Rosa

Jongerenwerker

Hoi, ik ben Rosa Brouwer, één van de jongerenwerkers in Pijnacker-Nootdorp. Ik help jou als je persoonlijke begeleiding nodig hebt. Je kunt me ook tegenkomen bij de You!nG woman trainingen. Ik help je graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in je dagelijks leven. Wil je iets bespreken, vragen, gewoon even kletsen of je hebt een goed idee? Neem dan via een van de volgende manieren contact met me op.

Tarek

Jongerenwerker

Tarek Galleb is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Tarek wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Tarek? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Younes

Jongerenwerker

Hey! Ik ben Younes, één van de jongerenwerkers in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Misschien ben je me wel eens tegengekomen op school, in CulturA&Zo of op straat? Dat zou heel goed kunnen, ik ben veel te vinden op plekken waar jongeren elkaar ontmoeten. Dat kan op straat zijn of op school bijvoorbeeld. Maar ook in de Viergang. Daar ben ik iedere zondag voor de kickbokslessen. Wil je iets bespreken, vragen, gewoon even kletsen of heb je een goed idee? Neem dan via een van de volgende manieren contact met me op.

Elise

Jongerenwerker

Hi allemaal! Mijn naam is Elise Roskam en ik werk als jongerenwerker in Pijnacker-Nootdorp. Ik houd me vooral bezig met meidenwerk en mantelzorg voor jongeren. Heb je daar specifiek vragen over, dan kun je bij mij terecht. Maar ook voor andere vragen kun je contact met me opnemen!

René

Jongerenwerker

Ik ben één van de jongerenwerkers in Pijnacker-Nootdorp. Ik werk vooral in de kern Delfgauw. Misschien ben je René wel eens tegengekomen op straat, op school, in CulturA&Zo of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen, gewoon even kletsen of je hebt een goed idee? Ik help je graag verder met allerlei dingen waar jij tegenaan loopt in je leven. Neem dus gerust contact met me op.

Simone

Jongerenwerker

Simone Pont is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Simone wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Simone? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Diedeke

Teamleider

Hallo allemaal, ik ben Diedeke en ik ben teamleider van de teams Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Krimpen a/d IJssel. Ik ben zelf 15 jaar jongerenwerker geweest over heel Nederland. Mij komen jullie waarschijnlijk niet veel tegen, maar ik zal veel over jullie horen via de jongerenwerkers!

Meer informatie

Heb je vragen over bepaalde thema’s?

Wij geven je uitleg over verschillende thema’s zoals je gezondheid, sex, geld en drugs.