PIJNACKER

NOOTDORP

In Pijnacker-Nootdorp zijn wij actief op straat, kennen wij de jongeren, zijn aanspreekbaar en herkenbaar in de wijken aanwezig.

Het werk van Bendr. in Pijnacker-Nootdorp is voor jongeren van 10 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je kunt bij ons terecht voor gratis en vrijblijvende informatie en advies. We denken met je mee en bepalen samen met jou wat je het beste kunt doen.

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijzen wij je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via de Whatsapp, sms, mail of bel ons. We kunnen ook altijd persoonlijk met je afspreken.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Aukje

Jongerenwerker

Aukje van der Veen is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Aukje wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Aukje? Neem dan via een van de volgende manieren contact met haar op:

Rosa

Jongerenwerker

Rosa Brouwer is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Rosa wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Rosa? Neem dan via een van de volgende manieren contact met haar op:

Tarek

Jongerenwerker

Tarek Galleb is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Tarek wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Tarek? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Younes

Jongerenwerker

Younes El Mghari is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Younes wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Younes? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Elisa

Jongerenwerker

Elisa Roskam is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Elisa wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Elisa? Neem dan via een van de volgende manieren contact met haar op:

René

Jongerenwerker

René Verschuur is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je René wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met René? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Simone

Jongerenwerker

Simone Pont is een jongerenwerker in de kern Pijnacker-Nootdorp en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Simone wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Simone? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Diedeke

Teamleider

Mijn naam is Diedeke Brouwer, ik ben 35 jaar en sinds 1 april 2019 de teamleider van team jeugd- en jongerenwerk Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Krimpen aan den IJssel.
Ik heb zo’n 13 jaar gewerkt als jongerenopbouwwerker en daarnaast ook nog 2 jaar als docent voor de opleidingen Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Meer informatie

Heb je vragen over bepaalde thema’s?

Wij geven je uitleg over verschillende thema’s zoals je gezondheid, sex, geld en drugs.