WASSENAAR

WASSENAAR

WASSENAAR

In Wassenaar is het jongerenwerk niet alleen actief in de vrije tijd van jongeren maar ook tijdens de school uren.

Het werk van Bendr. in Wassenaar is voor jongeren van 10 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je kunt bij ons terecht voor gratis en vrijblijvende informatie en advies. We denken met je mee en bepalen samen met jou wat je het beste kunt doen.

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijzen wij je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via de Whatsapp, sms, mail of bel ons. We kunnen ook altijd persoonlijk met je afspreken.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Simone

Jongerenwerker

Mijn naam is Simone Stap , jongerencoach, pluscoach, voorlichter en meidenwerker. Ik vind het leuk om met jongeren te werken. Als jongerencoach motiveer en stimuleer je de jongeren en helpt hen bij belangrijke keuzes die zij gaan maken. En probeert ze weer in eigen kracht te zetten. Je wilt hen iets extra’s meegeven voor hun toekomst. Als jongerencoach begeleid je jongeren op cruciale momenten om die toekomst gelukkig en vol energie en vertrouwen in te gaan.

Manon

Jongerenwerker

Mijn naam is Manon de Bruijn, jongerencoach, voorlichter en meidenwerker. Inmiddels werk ik 1,5 met veel plezier in team Wassenaar. Als jongerencoach wil ik jongeren ondersteunen in hun weg naar volwassenheid als zij daarin moeilijkheden in ondervinden. Om ze een basis te geven met goede begeleiding, coaching en persoonlijke aandacht. Daarnaast zal ik mij gaan richten op het project 18 en dan? Ik ben actief als contactpersoon met de scholen van Wassenaar. Ik ben 24 uur werkzaam per week, waarbij je me regelmatig in ons kantoor op het CJG Wassenaar kunt vinden.

Martin

Jongerenwerker

Martin van Keulen is een jongerenwerker in de kern Wassenaar en helpt jou graag met allerlei zaken die jij tegenkomt in het dagelijks leven. Misschien ben je Martin wel eens tegengekomen op straat, in het buurthuis of tijdens een van onze activiteiten. Wil je iets bespreken, vragen of gewoon even kletsen met Martin? Neem dan via een van de volgende manieren contact met hem op:

Rens

Jongerenwerker

Mijn naam is Rens Cornelisse en ik werk inmiddels bijna 6 jaar voor Stichting Jeugd- en Jongerenwerk. De eerste jaren dat ik werkte voor de stichting was ik als buurtsportcoach voornamelijk bezig met het organiseren van sportactiviteiten en het stimuleren van sport. In de loop der jaren ben ik steeds meer andere taken op gaan pakken en heb ik mij ontwikkeld als allround jongerenwerker. Ik werk momenteel 20 uur in Wassenaar en houd mij voornamelijk bezig met coaching, voorlichting, sportactiviteiten en ambulante werkzaamheden op straat. Ik krijg voldoening uit dit werk als ik merk dat de jongeren zich ontwikkelen door mijn hulp. Dit geeft mij enorm veel energie.

Said

Jongerenwerker

Mijn naam is Said Ajar, actief als Jongerenwerker in de gemeentes Wassenaar en Leiden. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier verschillende activiteiten georganiseerd voor jongeren. In Wassenaar coach ik jongeren, organiseer ik sportactiviteiten en ga ik de straat op om overlast tegen te gaan. Mijn expertise is de individuele begeleiding van jongeren, dat is mijn passie en daar steek ik ook in Wassenaar veel tijd en energie in.

Samenwerkingspartners

Het jongerenwerk werkt samen met vele organisaties in en rond Wassenaar, zoals het CJG. Zo weten we precies waar je de juiste hulp kunt krijgen en we kunnen je direct doorverwijzen naar de juiste plek. Op deze website van het CJG vind je al onze samenwerkingspartners.

Meer informatie

Zit je ergens mee, of heb je een vraag?

Je vind ons in het:

Centrum Jeugd en Gezin
Rijksstraatweg 324 a
2242 AB Wassenaar